E — депозит від ВЕРНУМ БАНК

08.08.2014
ВЕРНУМ БАНК з початку серпня обновив продуктовий ряд депозитів на нову серію «E — депозит!». Серія «E — депозит!» розроблена з урахуванням різноманітних потреб Клієнтів. Банк пропонує широкий спектр строків вкладів, розмірів процентної ставки, лояльні умови дострокового розірвання договорів, та додатково Банк розробив такі умови, за якими Клієнт має можливість отримати максимальні прибутки у короткостроковому та довгостроковому періоді.
Заступник Голови Правління Албул Наталія відзначила : «ВЕРНУМ БАНК у розробці продуктової лінійки намагається проявляти максимальну гнучкість, що дозволяє сформувати продукт за потребами кожного Клієнта. Завдяки широкому спектру «E — депозит!» ми даємо можливість Клієнту обирати саме те, що йому необхідно».
Депозити ВЕРНУМ БАНК мають високу ступінь надійності, тому що захищені власним капіталом Банку ( капітал ВЕРНУМ БАНК майже у 3 рази перевищує залучені кошти клієнтів ).

ПАО “ВЕРНУМ БАНК”
Киев, пр-т Ю.Гагарина, 17в