WOG призначив Сергія Кочергіна директором з роздрібних продажів

Компанія WOG продовжує роботу над зміцненням своєї команди. Зокрема, 1 листопада до топ-менеджерів компанії приєднався директор з роздрібних продажів Сергій Кочергін. Посилення команди – один із векторів WOG, спрямованих на досягнення масштабних цілей – отримання не менше 30% ринку роздрібних продажів нафтопродуктів в Україні.
Сергій Кочергін — випускник Московського Авіаційного Інституту за фахом ракетобудування з присвоєнням кваліфікації інженера-механіка. Протягом 15 років працював у російському відділенні норвезької компанії Statoil та входив до складу ради директорів компанії. Серед головних досягнень Кочергіна під час роботи в Statoil: розвиток мережі АЗС в Мурманській області в умовах самофінансування; створення нової структури компанії з декількох юридичних осіб та реструктуризації діяльності існуючих; розвиток мережі АЗС в Псковській області за схемою довгострокової операційної оренди; розвиток мережі АЗС у Санкт-Петербурзі за схемами нового будівництва, операційної оренди, купівлі існуючих мереж або одиничних об’єктів.
Головними задачами в компанії WOG для Сергія Кочергіна є розвиток мережі АЗК, зокрема, магазинів, ресторанів та додаткових сервісів й збільшення роздрібних продажів пального.
«Наша мета – зайняти 30% українського ринку роздрібних продажів пального до 2017 року. Для досягнення цілі нам необхідно подвоїти мережу своїх АЗК. Ми розуміємо, що компанія – це люди, тому кадровому питанню ми приділяємо чи не найбільшу увагу», — зауважив генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.
На сьогодні український ринок роздрібних продажів пального оцінюється у 7 млн тонн, з яких за попередніми підсумками 2013 року 2 млн тонн належить WOG. Окрім цього WOG планує до кінця 2014 року збільшити мережу своїх АЗК до 600 одиниць.
Довідка про компанію:
ТОВ «Золотий екватор» (м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних комплексів під брендом WOG, що нараховує більше 470 об’єктів у всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG ™ — це одна з найбільших мереж АЗК на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту евро5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії. Мережа АЗК WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG ™ визнана кращою серед мереж АЗК в 2010, 2011, 2012 роках.

Заряна Лисиця
Client service director HPPR