«Три Ведмеді» на Gulfood 2021

З 19 до 25 лютого компанія «Три Ведмеді» презентувала свою продукцію на найбільшій у світі виставці харчової промисловості й виробництва напоїв Gulfood, яка щорічно проходить у Дубаї (ОАЕ).
На стенді була презентована вся лінійка ТМ Monaco Three Bears. Відвідувачі зі 156 країн світу мали можливість продегустувати морозиво виробництва компанії «Три Ведмеді», що вирізняється безкомпромісною якістю та великою різноманітністю смаків і форм. Ці продукти привернули увагу найвибагливіших учасників виставки з різних країн світу.
«Участь у виставці відкрила для нас широкі можливості для пошуку нових партнерів та ринків збуту, демонстрації експортного потенціалу. Окрім того, це гарний привід дізнатися про глобальні тренди харчової індустрії, побачити інноваційні продукти та технології, розроблені світовими лідерами галузі», – розповів керівник служби продажів компанії «Три Ведмеді» Юрій Люткевич.
Компанія «Три Ведмеді» регулярно бере участь у виставці Gulfood з 2019 року. Gulfood 2021 стала наймасштабнішим офлайн-заходом у галузі харчової промисловості з початку пандемії Covid-19. Участь у виставці допомагає компаніям у пошуку потенційних партнерів, отриманні зворотного зв’язку та вивченні світових тенденцій галузі.
Організатором українського колективного стенду виступила Київська торгово-промислова палата спільно з Центром підтримки експорту, за підтримки Ради експортерів та інвесторів при МЗС України та посольства України в ОАЕ.

Данная информация была опубликована на сайте www.newbiz.com.uaГотовый бизнес, Инвестиции, Франчайзинг. Администрация www.newbiz.com.ua

Контакты (контактное лицо, телефоны, адреса):

Компанія “Три Ведмеді”

Адрес сайта: https://3bears.ua/

Email: d.dyshkant@3bears.com.ua

Оцените статью
Готовый бизнес Инвестиции Франчайзинг