PoZakonu.UA пропонує допомогу під знаком права

Портал професійних консультацій PoZakonu.UA безоплатно пропонує свої можливості для надання правової допомоги вимушеним переселенцям і всім потребуючим у допомозі юристів.

PoZakonu.UA пропонує допомогу під знаком права

Сьогодні наша країна переживає найтяжчі події за всю історію її незалежності. В умовах політичної кризи найважливішим завданням залишається недопущення проявів порушення прав і свобод громадян України. Весь колектив проекту PoZakonu.UA (http://pozakonu.ua) численна армія юристів, зареєстрованих на порталі, а також численні юридичні фірми вже працюють у напрямку підтримки та допомоги населенню.

«Наша компанія одна з перших стала співпрацювати з проектом PoZakonu.UA, — розповідає голова правової компанії ТОВ «Юридичний альянс» Антон Зубков. — Для кожного співробітника нашої компанії головне — це дотриматися інтереси клієнта, не просто дати правову оцінку ситуації, а надати всю можливу допомогу в її вирішенні. Проект PoZakonu.UA у значній мірі допоміг юристам стати ближче до всіх, хто потребує допомоги».

З 15 червня по 15 серпня 2014 портал інтерактивних консультацій проводить акцію «Допомога ближче», яка полягає у скасуванні відсотка від заробленої Фахівцем суми за проведені консультації для всіх правників PoZakonu.UA.

«Ми свідомо відмовляємося від прибутку за організацію консультацій на порталі, — розповідає менеджер по роботі з клієнтами Владислав Краля. — Це наша громадянська позиція. Не можна збагачуватися на горі своїх співвітчизників. Наш портал був створений для допомоги, і цей важкий час вимагає консолідації всіх наших ресурсів. Ми об’єдналися заради допомоги».

Також колектив проекту PoZakonu.UA звертається до всіх небайдужих, до всіх професіоналів своєї справи: об’єднаємося під прапорами права, законності і справедливості. Величезна кількість цивільного населення, військовослужбовців та їх сімей, журналістів і вимушених переселенців зі східних областей та АР Крим, потребують допомоги правозахисників.

«Об’єднання навколо проблеми сильних духом людей завжди дає надію на те, що проблема буде вирішена, — говорить Вадим Некрасов, керівник проекту PoZakonu.UA, директор ТОВ «Українська правова компанія». — Я звертаюся до всього населення нашої країни. Знайте, є люди, які готові відстоювати Ваші права, є люди, які в цей нелегкий час згуртувалися і працюють для Вашого захисту, спокою Ваших рідних і безпеки Ваших домівок».

Ми об’єднуємося, щоб допомагати!

Контактна інформація:
ТОВ «Українська правова компанія»
E-mail: support»собака»PoZakonu.UA

Адрес сайта: http://pozakonu.ua