ПАТ «Хорольський МКК ДП» визнаний «ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2013 «!

Національний Бізнес-Рейтинг визнав ПАТ «Хорольський МКК ДП» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ у виробництві дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів за результатами загальнодержавного статистичного ранжирування фінансово-господарської діяльності в 2013 році.

Національний Бізнес-Рейтинг — комплексна рейтингова програма, яка визначає лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики, грунтуючись на показниках чистого прибутку, платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціальних внесків та оплати праці, а також інвестиційної привабливості.

Щорічне незалежне оцінювання проводилося з наукової методології аналітичного агентства «Статінформконсалтинг» і редакції статистичного міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна».

Ця перемога — ще один крок вперед до зростання і досконалості підприємства.

Про ПАТ «Хорольський МКК ДП».

ПАТ «Хорольський МКК ДП» — єдиний виробник дитячого і спеціального харчування на території України. Комбінат засновано в 1972 році. Виробництво Хорольського МККДП знаходиться в екологічно чистому районі Полтавської області і займає площу 58 800 м ². Компанія здійснює ретельний контроль якості своєї продукції на кожному етапі виробництва і відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009.

Додаткову інформацію про комбінат можна знайти на веб-сайті http://malysh.ua.

Данная информация была опубликована на сайте www.newbiz.com.uaГотовый бизнес, Инвестиции, Франчайзинг. Администрация www.newbiz.com.ua

Контакты (контактное лицо, телефоны, адреса):

Анна, (050) 305-10-15

Адрес сайта: http://malysh.ua/

Email: asausya@nutritek.ua

Оцените статью
Готовый бизнес Инвестиции Франчайзинг