Благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг військовій частині А3091

Військовослужбовці це сила та захист для нашої держави і нас з вами 24 години на добу в усі пори року. Залишаючись напоготові, військові завжди мають бути ситі, здорові та мати потрібне спорядження. Але нажаль, на сьогоднішній день в українській армії існують суттєві проблеми щодо забезпечення військовослужбовців необхідною військовою технікою і навіть елементарними речами, а саме теплим одягом та взуттям. Держава не виділяє кошти на закупівлю зимової форми одягу та оснащення для військовослужбовців. А в Законі України взагалі не вказано, що з настанням зими солдати мають право отримати від держави сезонне взуття та одяг. Можна тільки уявити, як почуває себе боєць, котрий вимушений хоча б добу просидіти в окопі без відповідної зимової екіпіровки, коли температура повітря менше десяти градусів.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» отримав лист – прохання від військової частини А3091, м. Бердичів, Житомирської області. В листі йшлося про те, що військові цієї частини дуже потребують допомоги у вигляді теплих зимових речей, взуття для бійців АТО та медичних препаратів. Розуміючи існуючі проблеми і потреби українських військовослужбовців, БФ «Небайдужі серця» відкликнувся на прохання та закупив їм комуфляжні костюми – 13 шт., зимову чоловічу термобілизну – 80 шт., шкарпетки зимові – 125 пар, зимові берци – 250 шт., бактерицидну олію – 1 коробку, деззасіб – 5 літрів, тонік антисептичний – 20 шт.. Тепер, за допомогою БФ «Небайдужі серця», бійці військової частини А3091 забезпечені зимовими речами і зможуть в теплі та з гідністю захищати нашу країну.

Дивлячись на теперішню тривожну ситуацію, що існує на території нашої країни і у якій крім військового напруження відчувається невизначеність в завтрашньому дні, потрібно виразити велику подяку нашим бійцям, котрі днями і ночами доблесно захищають наші рідні кордони від нападу ворога і вселяють у серця українського народу віру та надію на краще. Кожен день військові стійко і з гідністю переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо в яких обставинах вони опинилися і що їм часто не вистачає елементарних речей. Бійці потребують нашої підтримки та допомоги, як в матеріальному, так і в моральному плані. Допомагаючи українській армії, ми з вами рятуємо життя і робимо свій вклад в майбутнє нашої країни.

Данная информация была опубликована на сайте www.newbiz.com.uaГотовый бизнес, Инвестиции, Франчайзинг. Администрация www.newbiz.com.ua

Контакты (контактное лицо, телефоны, адреса):

Тел: (044) 221-47-19
Чистякова Ірина Олексіївна
м. Київ, Печерський район, вул. Лютеранська, буд. 15, Літера А, офіс 17

Адрес сайта: http://nsfund.com.ua/

Email: info@nsfund.com.ua

Оцените статью
Готовый бизнес Инвестиции Франчайзинг