Виробництво морозива
Площа території – 0,39 га, 2 поверхове приміщення – 880 кв.м., ремонт, плитка.
1 поверх – цех по виготовленню морозива (ОЛВ); продуктивність – 5т. в добу;
2 поверх –
а) офісні приміщення;
б) випічка вафельних стаканів (продуктивність 60 000 шт/добу);
в) цех по переробці рибної продукції.
На території 2 морозильні склади, гаражі, авто мийка. Всі комунікації, опалення автономне. Державний акт на землю. Договір купівлі-продажу. Торгова сітка морозильних ларів. Автомобілі (розвозчики)
Местонахождение
Івано-Франківська обл.
Срок существования бизнеса (лет)
10
Контактное лицо Евгений
Телефон 8-067-348-12-00
Email kared09@rambler.ru