Завод по производству замороженных полуфабрикатов

Продажа бизнеса

Завод по производству замороженных полуфабрикатов

на заводе установлена линия шоковой заморозки,морозильники на 200 тонн, овощехранилище на 1000 тонн с системой климат-контроля, консервный цех, соковый цех, ремонтные мастерские, склады

Регионы бизнеса

Волынская обл., Ратновский р-н, смт Заболоття

Ориентировочная стоимость, y.e.

1 200 000

Доля бизнеса, %

100

Срок существования бизнеса (лет)

4

Количество работающих на предприятии

25

Основной вид продукции или деятельности

производство картофеля фри

Перечень оборудования и др.объектов

овочесушильний завод знаходиться в смт Заболоття, Ратнівський район Волинської обл., на відстані 18 км від райцентру Ратне.
1. Територія заводу площею 3,7 га. Земля орендована. Загальна площа приміщень виробничого призначеня складає 4711 м2. Територія огороджена, заасфальтована, освітлюється. Відстань від центру і залізничної станції 2 км.
2. Водопостачання – 2 власні скважини, каналізація – власні очисні споруди, за територією населеного пункта в т.ч. озера – відстійники.
3. Електропостачання – трансформаторна підстанція, загальна потужність 450 кВа.
4. Котельня 2 котли Е 1/0,9 на твердому паливі (тирса + деревовідходи місцевих деревообробних заводів).
5. Мехмайстерня, столярна майстерня.
6. Відстань від траси Ковель-Брест – 17 км асфальту і 2 км до заводу — бруківка.
7. На території заводу знаходиться сучасне овочесховищещею 1000м2 з автоматичним підтриманням клімату. Обладнання виробництва Італія, Німеччина. Для зберігання картоплі та овочів виготовлені дерев’яні євроконтейнера загальним об’ємом на 700-800 тн продукції.
8. На заводі встановлено лінію виробництва картоплі фрі, з можливістю нарізки різних розмірів і форм (кубик, соломка) різних овочів – моркви, картоплі, баклажанів, селери, цибулі і т.п.). В т.ч. підготовка до заморозки цвітної капусти, для овочевих сумішів. Всі технологічні процеси відпрацьовані для виготовлення компонентів овочевих сумішів. Встановлено лінію шокової заморозки тунельно-конвеерного типу продуктивністю від 150 до 400 кг/год (при потребі існує можливість збільшення потужності за рахунок встановлення більш продуктивного холодильного обладнання до 800кг/год)
9. Заморожена в „шоковій” камері продукція поступає на фасовку і складування в низькотемпературний склад площею 180 м2 h=2,5м, частина складу відокремлена у вигляді відвантажувального тамбура з рампою.
10. На заводі є овочевий консервний цех, сокове виробництво, виробництво крохмалю. Все діюче.
11. На заводі є заводська лабораторія, офіс.
12. Рядом з територією завода є заводський готель на 6-7 людей, орендоване мальовниче озеро Ковпині, 8 га.

Контактное лицо Виктор Федорович
Телефон 8-067-679-24-53
Email leoviktor@mail.ru

Оцените статью
Готовый бизнес Инвестиции Франчайзинг