Продается в г.Луцк, действующий завод мороженого и полуфабрикатов
Підприємство створено на базі маслозаводу.
Земельна ділянка викуплена (державний акт на право власності – 1,9124 га)
Нерухомість:
головний технологічного корпусу (2880 кв.м), в якому розміщено цех варки морозива, цех формовки та фасування морозива, бак. та хім. лабораторія, склади-морозильники(-25С), компресорно – аміачний цех;
адміністративний корпус (2-а поверхи, 727,5 кв.м. + новозбудовані офісні приміщення (275 кв.м.), без внутрішніх робіт), + добудова до адміністративного корпуса морозильних камер (365 кв. м.), перший поверх переобладнано в цех виготовлення напівфабрикатів;
корпус по виготовленню вафельних стаканчиків (333 кв. м.); трансформаторна підстанція (підключена до 10 000 кВт);
котельня (319 кв.м.); гаражі (300 кв.м.) з надбудованим 2-м поверхом офісних приміщень без внутрішніх робіт;
механічна майстерня (320 кв. м.); приміщення пилорами (110 кв.м.); складські приміщення (680 кв.м.);
Потужності обладнання:
Цех морозива
Лінія по фасовці морозива у вафельні стаканчики ОЛВ продуктивність до 500 кг морозива на годину.
Екструзійна лінія Техно – Айс (порційне морозиво на палочці) продуктивність 5500 порцій за годину
Цех заморожених напівфабрикатів
1. Лінія по виробництву пельменів LB продуктивність 180 кг/год
2. Лінії по виробництву вареників (три шт.) продуктивність 150 кг/год
3. Лінія по виробництву та паніровці котлет продуктивність 280кг/год
4. Автомати по випічці млинців (три шт.) продуктивність 350кг/доба
5. Обладнання для виробництва листкованого тіста продуктивність 300 кг за добу
Данная информация была опубликована на сайте www.newbiz.com.ua — Готовый бизнес, Инвестиции, Франчайзинг. Администрация www.newbiz.com.ua
Стоимость: договорная
Перечень недвижимости, оборудования и др.объектов:
Підприємство «Злата» створено на базі Луцького маслозаводу.
Земельна ділянка викуплена (державний акт на право власності – 1,9124 га)
Нерухомість:
головний технологічного корпусу (2880 кв.м), в якому розміщено цех варки морозива, цех формовки та фасування морозива, бак. та хім. лабораторія, склади-морозильники(-25С), компресорно – аміачний цех;
адміністративний корпус (2-а поверхи, 727,5 кв.м. + новозбудовані офісні приміщення (275 кв.м.), без внутрішніх робіт), + добудова до адміністративного корпуса морозильних камер (365 кв. м.), перший поверх переобладнано в цех виготовлення напівфабрикатів;
корпус по виготовленню вафельних стаканчиків (333 кв. м.); трансформаторна підстанція (підключена до 10 000 кВт);
котельня (319 кв.м.); гаражі (300 кв.м.) з надбудованим 2-м поверхом офісних приміщень без внутрішніх робіт;
механічна майстерня (320 кв. м.); приміщення пилорами (110 кв.м.); складські приміщення (680 кв.м.);
Потужності обладнання:
Цех морозива
Лінія по фасовці морозива у вафельні стаканчики ОЛВ продуктивність до 500 кг морозива на годину.
Екструзійна лінія Техно – Айс (порційне морозиво на палочці) продуктивність 5500 порцій за годину
Цех заморожених напівфабрикатів
1. Лінія по виробництву пельменів LB продуктивність 180 кг/год
2. Лінії по виробництву вареників (три шт.) продуктивність 150 кг/год
3. Лінія по виробництву та паніровці котлет продуктивність 280кг/год
4. Автомати по випічці млинців (три шт.) продуктивність 350кг/доба
5. Обладнання для виробництва листкованого тіста продуктивність 300 кг за добу
Контакты (контактное лицо, телефоны, адреса):
Сергей Анатольевич
066-175-10-20
Email: obertyuk78@mail.ru